Voeding

Avocado helpt gifstoffen af te voeren en nog veel meer

Share Button

avocadoolie5

De avocado zit vol antioxidanten, verlaagt cholesterol en maakt bloedvaten wijder. Bovendien helpt dit stuk fruit gifstoffen af te voeren. Avocado’s bevatten glutatione, en dit stofje blokt minstens 30 verschillende kankerverwekkende stoffen. De lever kan ontgiftigen van synthetische chemicaliën door avocado. De universiteit van Michigan toonde aan dat mensen met hoge gluthationwaarden gezonder waren en ook een stuk minder kans op artritis hadden. Het eten van avocado’s wordt geassocieerd met beter cholesterol, lagere inname suikers, lager gewicht en BMI, slankere taille en betere stofwisseling.

 

Share Button

Blijf op de hoogte van het laatste gezondheidsnieuws

Voer je e-mailadres in, en ontvang bericht in je mailbox als er een nieuw artikel is!

Volg Goed Gezond op sociale media

Goedgezond zit ook op Facebook! Meer nieuws vind je op de FB-pagina (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)