Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Nieuws

Mededeling: website-veranderingen en email-ongemak

Share Button

Sorry voor het ongemak!

Sinds een paar dagen wordt er een en ander aan de website veranderd en dit zorgt soms voor ongemak. Helaas hebben emailabonnees gisteren een serie Engelstalige mails ontvangen, waarvan nu nog onbekend is waar dit vandaan komt. Mocht uw mailbox zijn volgelopen: een welgemeend excuus. Aan dit probleem wordt gewerkt, het is niet de bedoeling dat dit nog een keer gebeurt. Door werkzaamheden aan de website gisteravond, kan er iets ingeslopen zijn wat er niet hoort.

De veranderingen gaan nog een paar dagen duren, en vinden vooral in de late uren plaats. Het kan gebeuren dat u overdag toch tegen een ietwat andere website aankijkt, dan u gewend bent. En vervolgens de oude weer terug ziet.

Kortom: heb a.u.b. nog even wat geduld! Uw feedback over de site wordt trouwens op prijs gesteld, dus mail gerust: mail@goedgezond.info

Share Button
Kijk op Facebook pagina voor meer tips en nieuws (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Via de cookies wordt informatie over uw gebruik van onze site gedeeld met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.