Tips

Goedgezond heeft ook een Facebook pagina!

Share Button

Wist je dat ik sinds kort op mijn Facebookpagina ook dagelijks Facebooktips met je deel? Je vindt mijn pagina op Facebook/goedgezondinfo.

Oh ja, vergeet niet op ‘vind ik leuk te klikken’ 😉

icoon

Een Facebookpagina van Goedgezond was er al eerder, actief en leuk bezocht, maar werd helaas om onbekende reden en zonder uitleg verwijderd. Dus nu beginnen we weer bij punt 0. 🙁 Daarom is je support van harte welkom!!

Groet,

Alexandra/Goedgezond

Share Button

Blijf op de hoogte van het laatste gezondheidsnieuws

Voer je e-mailadres in, en ontvang bericht in je mailbox als er een nieuw artikel is!

Volg Goed Gezond op sociale media

Meer gezondheid, natuurlijk gezond en voeding

Kijk op Facebook pagina voor meer tips en nieuws (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Via de cookies wordt informatie over uw gebruik van onze site gedeeld met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.