Wie is Goed Gezond?

Je vraagt je waarschijnlijk af “wie is Goed Gezond” ?

De blog Goed Gezond is van mij, Alexandra Djordjevic. Mijn achtergrond is voeding, en die vul ik op dit moment aan met een medische en orthomoleculaire studie voor meer verdieping. Het doel dat ik met deze blog heb is non-profit, lezers informeren over gezondheid en voeding, maar evidence based en onderbouwd; het is als lezer toch wel handig om te weten waar iets op gebaseerd is. Gezond(er) leven ligt meestal voor het oprapen en dan soms ook nog met gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen. Ik vind het waardevol als mensen meer kennis krijgen over hoe ze -vaak vrij eenvoudig- gezond(er) kunnen blijven. Kennis is ‘macht’, zeg maar! Zelf vind ik het vaak heel verrassend, wat er uit onderzoeken komt. En die informatie deel ik graag met iedereen die geïnteresseerd is in/meer wil weten over gezondheid en voeding!

Ik plaats dagelijks nieuwe artikelen hieromtrent (m.u.v. het weekend), met info afkomstig uit recente onderzoeken. Het nieuws komt uit wetenschappelijke onderzoeken die gepubliceerd zijn in gerenommeerde medische vakbladen (zie de bronvermeldingen) en zijn dus niet geassocieerd aan alternatieve media/bronnen en hebben ook geen alternatieve insteek.

Kijk lekker rond, deze blog zit boordevol informatie. En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over alles wat met gezondheid te maken heeft? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!

Voor opmerkingen, suggesties of samenwerking kun je contact opnemen via mail@goedgezond.info

error: mail@goedgezond.info
Goedgezond zit ook op Facebook! Meer nieuws vind je op de FB-pagina (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)