Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Over Goed Gezond

20180804_123659 (4)
Auteur Alexandra Groot. Interesses, achtergrond: (orthomoleculaire) voeding & gezondheid.

Het doel van deze blog is lezers informeren over gezondheid en voeding;  evidence based en onderbouwd; het is als lezer toch wel handig om te weten waar iets op gebaseerd is. Gezond(er) leven ligt meestal voor het oprapen en dan soms ook nog met gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen. Iedereen die geïnteresseerd is in/meer wil weten over gezondheid en voeding kan hier actuele informatie vinden!

Vrijwel elke dag verschijnt er een nieuw artikel (m.u.v. het weekend), met info afkomstig uit recente onderzoeken die gepubliceerd zijn in gerenommeerde medische vakbladen (zie de bronvermeldingen).

Kijk lekker rond, deze blog zit boordevol informatie. En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over alles wat met gezondheid te maken heeft? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!

Voor opmerkingen, suggesties of samenwerking kun je contact opnemen via het mail@goedgezond.info. Ik heb geen interesse in gastartikelen die van bedrijven en marketingbureaus komen, linkruil en linkbuilding. Mails hierover worden genegeerd.

Kijk op Facebook pagina voor meer tips en nieuws (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)