Voeding

Avocado helpt gifstoffen af te voeren en nog veel meer

Share Button

avocadoolie5

De avocado zit vol antioxidanten, verlaagt cholesterol en maakt bloedvaten wijder. Bovendien helpt dit stuk fruit gifstoffen af te voeren. Avocado’s bevatten glutatione, en dit stofje blokt minstens 30 verschillende kankerverwekkende stoffen. De lever kan ontgiftigen van synthetische chemicaliën door avocado. De universiteit van Michigan toonde aan dat mensen met hoge gluthationwaarden gezonder waren en ook een stuk minder kans op artritis hadden. Het eten van avocado’s wordt geassocieerd met beter cholesterol, lagere inname suikers, lager gewicht en BMI, slankere taille en betere stofwisseling.

 

Share Button

Blijf op de hoogte van het laatste gezondheidsnieuws

Voer je e-mailadres in, en ontvang bericht in je mailbox als er een nieuw artikel is!

Volg Goed Gezond op sociale media

Meer gezondheid, natuurlijk gezond en voeding

Kijk op Facebook pagina voor meer tips en nieuws (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Via de cookies wordt informatie over uw gebruik van onze site gedeeld met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.