De helende eigenschappen van Cannabis (Hennep) sap

We raken er steeds meer van bewust, dat marihuana meer is dan een ordinaire drug. Steeds meer worden de helende eigenschappen van deze plant aangetoond. Marihuana kan heel veelzijdig gebruikt worden om van de voordelen te profiteren.Zo kun je het verwerken tot een sap om je lichaam optimaal gebruik te laten maken van de helende eigenschappen. Het zijn de THC (tetrahydrocannabinol)en CBD (cannabidol) die herstel bewerkstelligen, en deze stoffen beïnvloeden je geest niet.

Canabissap, profiteren van de helende eigenschappen

Kirsten Peskuski: medicijnen (40 soorten) overbodig door sap van rauwe cannabis

Een grote voorstander van sap van rauwe cannabis is dr. William Courtney, oprichter van Cannabis International. De video waarop zijn vrouw Kristen Peskuski vertelt over het effect van cannabissap op haar gezondheid ging de wereld rond. Pesuski is eveneens onderzoeker en kreeg reumatische artritis toen ze 16 jaar was. Ook leed ze aan lupus, endometriose en andere gezondheidsproblemen. In haar video vertelt ze hoe cannabissap haar van de medicatie afhielp. Let wel: het ging om 40 verschillende soorten medicijnen. Ook vertelt ze over een casus van een tweejarig kind die cannabissap dronk tegen hersentumoren.

Cannabis is de nuttigste plant ter aarde

Hoogleraar dr. Ethan Russo, onder andere ook verbonden aan Cannabis International, zegt dat cannabis verreweg de nuttigste plant ter aarde is. Cannabis is goed voor het imuun- zenuw-, en skeletsysteem. Het endogene cannabinoïde-systeem is als een regelaar in veel van deze systemen, en wanneer iets biochemisch uit balans raakt  in het lichaam, kan het cannabinoïde systeem alles weer in balans brengen, volgens de hoogleraar. Het cannabinoïde-systeem is betrokken bij een groot aantal processen in het centraal zenuwstelsel.

 

De gezondheidsvoordelen van cannabissap, Kristen Peskuski vertelt:

Healing leaf, Film about raw cannabis juice

Hennep kan ingevroren gekocht worden.  Sommige bedrijven vriezen de plantjes direct na de oogst in. Je gebruikt dan 1 á 2 bevroren eenheden per dag. Meer informatie

Bron: www.themindunleashed.org