brein

Online brain training met ‘Fitness for your Brain’ (tip)

We willen ons lichaam fit houden, dus waarom ook niet ons brein? NeuroNation heeft een prettig en online programma om je brein te trainen. Het programma past zich steeds aan je prestaties aan, zodat je steeds weer uitgedaagd word. Dus hoe meer je traint, des te fitter je brein zal worden.

fb

Programma past zich aan je prestaties aan

‘Fitness for your Brain’ is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Er is veel variëteit: er zijn oefeningen om rekenvaardigheden, werkgeheugen, besluitvaardigheid, focus, intelligentie en informatieverwerking te verbeteren. Je gaat steeds een stap hoger, omdat ‘Fitness for your Brain’ zich steeds aanpast aan je prestaties. Tijdens het proces wordt je vooruitgang steeds geëvalueerd; zowel je sterke als zwakke punten.

Het programma is door een aantal samenwerkende wetenschappers van diverse universiteiten opgezet en biedt meer dan 60 stimulerende oefeningen voor het brein. Je kunt de oefeningen achter de pc doen of op je mobiel. Een app is gratis te downloaden.

Wat moet je doen?

Meedoen is gratis. Je meld je eerst aan met je naam en emailadres en vervolgens ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden. Voordat je begint evalueert het programma aan de hand van vragen wat je precies wilt verbeteren: rekenvaardigheden, informatieverwerking, besluitvaardigheid of iets anders.

Fitness for your Brain’ is in het Engels.

breintraining5

Succes!

Vind je dit artikel informatief?

Geef de info door (via onderstaande button’s)!

 

Blijf op de hoogte van het laatste gezondheidsnieuws

Voer je e-mailadres in, en ontvang bericht in je mailbox als er een nieuw artikel is!

Alle categorieën

Kijk op Facebook pagina voor meer tips en nieuws (vergeet niet op 'vind ik leuk' te klikken :-)