Rokers gezocht voor onderzoek

stoppenmetroken4.jpg

Wil je stoppen met roken en kun je hierbij wel een steuntje gebruiken? Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Rokers gezocht voor onderzoek

Ben je een roker, en wil je stoppen? De Universiteit van Amsterdam is op zoek naar rokers die willen stoppen. Een team heeft van de universiteit heeft een programma ontwikkeld om te helpen met stoppen. Voor dit onderzoek zijn rokers gezocht. Wat kun je verwachten? Een online tool om de kans op een succesvolle poging te vergroten.

Het Stoppen Met Roken Programma

Heb je interesse? Het Persoonlijk Advies bij het Stoppen met roken (PAS) programma is te vinden via deze link. Je kunt hiervan gratis gebruik maken. In de komende maanden onderzoekt communicatiewetenschapper Maria Altendorf samen met haar onderzoeksteam het programma.

Deelnemers krijgen cadeaubon van 10 euro

De mensen die de komende weken deelnemen ontvangen als dank voor hun bijdrage aan het onderzoek een cadeaubon van 10 euro. 

Meer ex-rokers dankzij programma

stoppenmetroken1.jpg
Rokers gezocht voor een online Stoppen met Roken Programma. Deelname levert je een cadeaubon van 10 euro op en hopelijk een rookvrij leven

Het PAS programma is ontwikkeld met financiële steun van KWF kankerbestrijding en bouwt voort op een eerdere versie van het programma die aan Maastricht University is ontwikkeld. Uit onderzoek naar deze eerdere versie is gebleken dat het met behulp van het programma aanzienlijk meer mensen lukt om te stoppen met roken.

Door de vernieuwde en geüpdatete versie van het PAS programma hopen de onderzoekers nóg meer rokers te helpen om te stoppen met roken.

Stoppen met roken: het kan meevallen met gewichtstoename

Tomaten herstellen longschade na roken