Zo ontgift je van zware metalen

Als ons lichaam zo veel mogelijk ontgiften van zware metalen komt dit de gezondheid alleen maar ten goede. Gelukkig zijn er manieren voor. Met welke natuurlijke middelen ontgift je van zwarte metalen?

Met zeolieten ontgift je van zware metalen

Deze mineralen betekenen veel voor ontgifting. Alleen al het feit dat zeolieten zeer effectief radioactiviteit absorberen zegt genoeg. Met deze mineralen die veel water bevatten . En zijn opgebouwd uit silicium-, aluminium- en zuurstofatomen. Met zeolieten, zo ontgift je.

  • Zeoliet in 1979; gebruikt bij kernongeval op Three Mile Island.
  • Ten tijde van Chernobyl: werd 500.000 ton zeoliet gedumpt op locatie om radioactiviteit te absorberen. Zeoliet werd ook aan vee gegeven om ter voorkoming van de productie van radioactief melk.
  • In Bulgarije: verstrekking van zeolietpillen en -koekjes om de schade door Chernobyl te beperken.
  • Op de Hanford Nuclear Facility in Richland, Washington: zeoliet ruimde strontium-90 en cesium-137 op uit radioactief afval.

Unieke ontgifter

Wat is de meest gangbare zeoliet? Dat is clinoptiloliet. Het heeft het unieke vermogen om grote hoeveelheden zware metalen te verwijderen. En niet alleen dat, ook vluchtige organische stoffen en radioactiviteit. Zonder bijwerkingen. Maar mineralen die we nodig hebben blijven, zoals ijzer en calcium. Zo ontgift je ook van kwik. De schadelijke stoffen verlaten het lichaam zonder beschadiging van weefsels. Dat dit ongelofelijk snel gaat laat het tijdsbestek zien: binnen 5 tot 7 uur ben je clean. Om deze reden ontwikkelde biochemist Rik Deitsch ontwikkelde NCD, zeolieten in druppelvorm.

Een flesje NCD kost 58 dollar.

In Nederland wordt het ook verkocht : 1 flesje kost 29 euro, een pakketje van 6 flesjes kost 150 euro. Twee tot drie flesjes zouden nodig zijn voor een volledige ontgiftigingskuur, daarna is het alleen nog nodig om wat dagelijks een paar druppels te nemen als onderhoud. Hier is (slechts) 1 voorbeeld. Misschien worden ze ook goedkoper verkocht. Maar goedkoop of niet, zo ontgift je wel.

Chlorofyl tegen opstapeling giftige stoffen

Hiermee ontgift je ook: met basilicum! De werking van dit kruid bij zware metalen is uniek

Met chlorofyl ontgift je ook. Deze is waarschijnlijk wat bekender. Het is de stof die bladeren hun groene kleur geeft. Waar veel chlorofyl inzit is spinazie, waterkers, postelein enzovoort. Ook algensupplementen zijn zeer rijk aan chlorofyl, denk maar aan chlorella.  Waarom chlorofyl zo goed werkt? Het bindt zich aan bepaalde toxische stoffen. Waaronder aflatoxineAflatoxine is een schadelijke stof die door schimmels aangemaakt wordt. Chlorofyl beschermt eveneens tegen straling. Het is de moeite waard!

Dr. Gabriel Cousens, auteur van Conscious Eating:

“Voeding met chlorofyl staat bekend om de beschermende eigenschappen tegen radioactieve straling. Alles wat groen is bevat chlorofyl. Van 1959 to t1961, vond men bij de U.S. Army Nutrition Branch in Chicago dat chorofyl rijke voeding de effecten van straling bij varkens met 50% verminderde. Chlorofylrijk: kool, groene bladgroenten, spirulina, chlorella, tarwegras, spruitjes.”

Om de geboorte van gifvrije baby’s te bewerkstelligen, deed Cousens onderzoek. Bij dit onderzoek hoorde het verwijderen van giffen uit de lichamen van zwangere vrouwen. Hij gebruikte hoge doses NCD Zeolite in combinatie met groene groentesappen. Met verbluffende resultaten. Want voor het gebruik startte waren 800 giffen gemeten. Hiervan was na een week 88% verwijderd. Een week later was 100% weg.

Is er nog een manier? Ja. Zo ontgift je ook: met basilicum. Dit kruid is top als je wilt ontgiften. Er is veel bewijs dat het kruid alle stress bestrijdt. Of dit nu lichamelijk, chemisch of psychisch is. Dit gebeurt door een unieke samenwerking van farmacologische acties.

En net zo bijzonder als zeolieten als het om verwijdering van zware metalen gaat. Want ook basilicum beschermt organen en weefsels tegen zwarte metalen.